Chinese massage

Terug

Omschrijving en prijzen

An Shen (Hoofd-, nek- en schoudermassage)

alternatieve tekst

Heeft u regelmatig hoofdpijn (migraine), spanningspijn in de nek en/of schouders of last van uw rug? Na deze massage voelt u zich weer ontspannen en heeft u weer meer energie! Deze massage is een combinatie van Chinese acupressuur en Westerse massage technieken.


Hoofd

Acupressuur verbindt de reflexen tussen de drukpunten dicht onder de huid en de organen waarmee het in verbinding staat. De gebruikte technieken van de Westerse massage zijn puur ontspanningsgrepen. Ze worden zacht en in een heel rustig tempo uitgevoerd. Door het hoofd op deze manier te masseren ontstaat er een diepe ontspanning.


Nek/schouder/rug

Hier gaat de ontspannende en toch ook stimulerende massage verder en zorgt voor een goede doorbloeding van de spieren en de huid.


Chinflex (Chinese voet- en beenmassage)

Chinflex is een massage die gebaseerd is op de oude orginele Chinese voetmassage principes. De Chinezen passen voetmassages al 4000 jaar toe met zeer goede resultaten. Hun kennis op het gebied van voetmassages is dan ook ongelovelijk.

Het grote succes van Chinflex-massage onstaat doordat in een massage twee systemen tot één geheel gecombineerd worden. De zones van de voeten worden gemasseerd. Het hele lichaam: alle organen, spieren en weefsels zijn weerspiegeld in de voeten. Door de zones te masseren onstaat er een betere doorbloeding in het bijbehorende orgaan. Hierdoor kan het orgaan beter gaan functioneren.

Ook de meridianen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd (meridianen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien). De combinatie van deze twee systemen, plus het feit dat er hele prettige en ontspannende intensieve massage technieken toegepast worden op de knieën , onderbenen en voeten maakt deze massage tot een ongekende weldaad. Tijdens een ontspannende Chinflex-massage komen lichaam en geest volledig tot rust en wordt de energiedoorstroming in het lichaam gestimuleerd. Na afloop voelt men zich ongekend ontspannen, fit en vitaal.


Prijzen An Shen

    Hoofd-, nek-, schouder- en rugmassage

    ± 40 minuten: € 30,00


Prijzen Chinflex

    Chinese voet- en beenmassage:

    ± 40 minuten: € 30,00